Services

Onze diensten:

Beplantingsplan

Beplanting geeft rust en ontspanning en is een essentieel onderdeel in de tuin. Er wordt vaak gedacht dat beplanting veel tijd in onderhoud kost. Dit is in mijn ogen een misvatting. Met een goed doordacht en duurzaam beplantingplan, en de juist gekozen planten, is het tuinonderhoud relatief onderhoudsvriendelijk. Relatief, dit omdat een tuin altijd wat tijd, aandacht en onderhoud vergt. Het beplantingsplan bestaat meestal uit een tekening en een uitgewerkte plantlijst, indien u dit wenst. Elke plant heeft zijn eigen biotoop, zijn ideale leefomgeving waar hij optimaal rendeert. In een goed beplantingsplan dient rekening worden gehouden met verschillende factoren.

Bekijk details
Tuinonderhoud

Van een keer per week tot een keer per jaar, naar behoefte van de klant. Ook kan het op afroepbasis, waarbij het wel belangrijk is dat u mij op tijd contacteert, het liefst minstens een maand van te voren, om u goed te kunnen bedienen. Geluidsarme–accugestuurde machines indien gewenst. Vrijblijvende afspraak om te kijken of wij wat voor elkaar kunnen betekenen.

Bekijk details
Advies & Ontwerp

Floris Flora kan u advies geven over de groene kant van het vak. Dit kan bijvoorbeeld zijn: Hoe en wanneer snoei ik deze struik? tot welke soort plant is goed voor inheemse fauna.Tevens kan Floris Flora u advies geven over hoe u uw tuin praktischer en natuurvriendelijker kunt inrichten.

Bekijk details