Bloemenweide Zutphen staat al in bloei

Kreeg wat mooie foto’s van een klant. Op het bericht van eind april 2024 was het nog kale aarde; nu wordt het al een bloemenzee! De eenjarigen beginnen te bloeien en in de tussentijd kunnen de vaste soorten zich rustig gaan ontwikkelen.

Hagen knippen bij Aart camperinbouw

De hagen geknipt bij Aart camperinbouw. Dit doen we twee keer per jaar. Een vaste klant vanaf het begin. Een fijne plek om te werken met een gezellig team.

Borders aanleggen Zutphen

Na de aangelegde bloemenweide in april bij deze klant gaan wij door om de biodiversiteit te bevordenen. We hebben een schaduwborder aanlegd en tevens een zonnige border met prairiebeplanting. Bijna alle planten, m.u.v. de siergrassen trekken insecten aan. De planten zijn gehaald bij Biologische vaste planten kwekerij de Stek in Zelhem, zeer tevreden mee!  

Bloemenweide 170m2 aanleggen Zutphen

Een leuke klus gehad in Zutphen. Het omvormen van een grasveld naar bloemenweide 170m2. De graszoden hebben we verwijderd middels een graszodensnijder. Zodoende is het een zaaibed geworden voor de nieuwe bloemenweide. Op sommige stukken is veel kweekgras en zevenblad aanwezig. Wij hebben niet de illusie om deze helemaal weg te kunnen krijgen. Met weinig …

Haagje planten Heino

De wereld is weer een klein beetje groener. Haagje planten in Heino.